* Vi finns på telefon 010 - 177 99 00 & info@vrida.se
* Snabb leverans * Fri frakt över 500 kr * Halva priset på hemleverans
* Vi finns på telefon 010 - 177 99 00 & info@vrida.se
* Snabb leverans * Fri frakt över 500 kr * Halva priset på hemleverans

Vrida 2 Lamparm 1,5m

3.995 kr

Vi är så glada för att så många väljer att köpa våra Vrida lamparmar! På grund av många beställningar och semestertider så har vi längre leveranstid på upp till 2 veckor. Vi behandlar alla beställningar i tur och ordning. Önskar er alla en riktigt fin sommar!

– för dig som har ett takuttag men vill ha två!

Vrida 2 lamparm hängs upp på befintlig takkrok på samma sätt som en vanlig taklampa och ger dig ett uttag direkt under det befintliga. Dessutom fås ett nytt takuttag som kan flyttas runt steglöst mellan 33-117cm och kan även vridas 360°. Vrida 2 är komplett med integrerad el så synliga sladdar undviks och inga förkunskaper krävs.

Om du vill ha taklamporna på varsin sida av takuttaget så är det produkten Vrida Duo du söker: Länk till Vrida Duo

Lamparmar för två taklampor

Det extra uttaget kan användas för att få två lampor ovanför en köksö eller matbord. Det går även att använda Vrida 2 för att få en extra belysning i en annan del av rummet. Det extra uttaget kan enkelt förskjutas upp till 117cm och kan skapa en belyst plats i en tidigare mörk del av ett rum. Vrida är en helintegrerad lösning!

Vrida lamparmar står för flexibilitet, enkelhet och nordisk tidlös design.

Lamputtagen på lamparmen är anpassad till en gemensam EU-standard som gäller från den 1 april 2019. När du köper en Vrida levereras den med den nya typen av DCL-uttag och DCL-lamppropp. Vi har valt att montera en skruvbar lamppropp så att det enkelt ska gå att byta ut till en lamppropp med den äldre standarden som vi tidigare haft i Sverige. När du köper en Vrida Lamparm så inkluderar vi även kostnadsfritt produkten Lamppropp Jordad – Äldre standard SKU-5-250071 så att du snabbt och enkelt kan byta om du har den ”äldre” standarden.

Anvisning för byte från DCL-stickpropp till stickpropp av äldre standard finner du här: Anvisning montering av stickpropp

Armen levereras i vit färg.

18 i lager

SKU: 502151 Category:
Beskrivning
Varför ska du välja Vrida 2 Lamparm 1,5 m
  • För det första är Vrida 2 Lamparm 1,5 m anpassad för alla som har ett lamputtag men vill ha två taklampor. Exempelvis över ett matbord eller köksö. Avstånden mellan armaturerna kan enkelt justeras när du vill mellan 33 cm – 117 cm och du slipper ha hängande sladdar mellan dina taklampor.
  • För det andra är Vrida 2 för dig som inte gillar att borra hål i taket. Lamparmen hänger du på befintligt lamputtag eller takkrok vilket gör att du slipper påverkan på taket. Stödändan har en möbeltass och sitter inte fast i taket. Armen går att ställa om och om igen utan synliga spår i taket. Du kan enkelt plocka ner lamparmen och använda i nästa rum eller rent av i nästa hem.
  • För det tredje är Vrida en svensktillverkad och komplett lösning där all kabeldragning är integrerad i träarmen. Med Vrida slipper du därför synliga sladdar eller klisterrester från hängande kabellister i taket. Lamputtaget som är placerat längst ut på armen och kan roteras 360 grader från befintligt lamputtag. Ett uttag är även placerat i läget där armen hängs upp.

Sammanfattningsvis är Vrida 2, 1,5 meter perfekt för dig som söker en svensk kvalitetsprodukt med funktion och design i toppklass.

Specifikation

Bredd 3,3 cm
Höjd 8,3 cm
Längd 149 cm
Sladd Ja, integrerad
Ljuskälla ingår  Nej
Stickpropp Ja (för takuttag)
Max Watt 500 w
Vridbar 360°
Skjutbar 33-117 cm (förflyttning av yttersta takuttaget)
 Rekommenderade vikter Vikt per lampa| Möjlig förskjutning*

0,5 kg            50 – 117 cm

< 1,3 kg         33 – 117 cm

< 2,0 kg        33 – 90 cm

< 4,0 kg        33 – 60 cm

 

*Belastningen på befintligt takuttag beror
dels på armaturens/lampans vikt samt hur
lång förskjutning som görs. Ovan anges
möjliga förskjutningar vid olika vikter.
Följs rekommendationerna belastas inte
befintligt takuttag med mer än 15 kg.
(15 kg är en vanlig maxvikt på ett taktuttag).
Det är ditt eget ansvar att säkerställa att
ditt takuttag klarar belastningen.

 

Du gillar kanske också…