* Vi finns på telefon 010 - 177 99 00 & info@vrida.se
* Fri frakt över 500 kr * Halva priset på hemleverans
* Vi finns på telefon 010 - 177 99 00 & info@vrida.se
* Fri frakt över 500 kr * Halva priset på hemleverans

Vrida Lamparm 1,5m

2.995 kr

Vrida lamparm 1,5m är tillverkad i Sverige av trä och metall och ger dig möjligheten att förflytta taklampan steglöst mellan 33 – 120 cm. Förlängningsarmen är även roterbar 360° vilket gör att du kan placera din taklampa precis där du vill, utan att behöva borra nya hål i taket! Lamparmen är enkel att installera och du slipper se sladdar i taket eftersom Vrida har integrerad el och hängs upp på befintlig takkrok på samma sätt som en vanlig taklampa. Vrida är en helintegrerad lösning!

Vrida lamparmar står för flexibilitet, enkelhet och nordisk tidlös design.

På filmen nedan ser du hur Vrida-armen fungerar.

Lamputtaget på lamparmen är anpassad till en gemensam EU-standard som gäller från den 1 april 2019. När du köper en Vrida levereras den med den nya typen av DCL-uttag och DCL-lamppropp. Vi har valt att montera en skruvbar lamppropp så att det enkelt ska gå att byta ut till en lamppropp med den äldre standarden som vi tidigare haft i Sverige. När du köper en Vrida Lamparm så inkluderar vi även kostnadsfritt produkten Lamppropp Jordad – Äldre standard SKU-5-250071 så att du snabbt och enkelt kan byta om du har den “äldre” standarden.

Anvisning för byte från DCL-stickpropp till stickpropp av äldre standard finner du här: Anvisning montering av stickpropp

Armen levereras i vit färg.

SKU: 501151 Category:
Beskrivning
Varför ska du välja Vrida Lamparm 1,5 m
  • För det första är Vrida Lamparm 1,5 m anpassad för alla som vill flytta taklampan en längre bit eller få en stabil lösning för en lampflytt. Exempelvis när takuttaget sitter där det aldrig skulle fungera att ha en pendellampa utan att slå i huvudet i lampan. Förskjutningen sker steglöst mellan 33 cm – 120 cm och är det som i många fall  är det som krävs för att skapa rätt känsla rummet. Vrida 1,5 m är en populär längd då den ger stor flexibilitet.
  • För det andra är Vrida för dig som inte gillar att borra hål i taket. Lamparmen hänger du på befintligt lamputtag eller takkrok vilket gör att du slipper påverkan på taket. Stödändan har en möbeltass och sitter inte fast i taket. Armen går att ställa om och om igen utan synliga spår i taket. Du kan enkelt plocka ner lamparmen och använda i nästa rum eller rent av i nästa hem.
  • För det tredje är Vrida en svensktillverkad och komplett lösning där all kabeldragning är integrerad i träarmen. Med Vrida slipper du därför synliga sladdar eller klisterrester från hängande kabellister i taket. Lamputtaget är placerat längst ut på armen och kan roteras 360 grader från befintligt lamputtag.
  • För det fjärde Vrida passar dig som vill hänga din taklampa på en ny plats i rummet, möblera om tillfälligt när du har iläggsskivan i bordet eller helt enkelt gillar att möblera om ofta! Vrida passar de flesta hem och de flesta taklampor.

Sammanfattningsvis är Vrida 1,5 meter perfekt för dig som söker en svensk kvalitetsprodukt med funktion och design i toppklass.

 

Specifikation

Bredd 3,3 cm
Höjd 8,3 cm
Längd 149 cm
Sladd Ja, integrerad
Ljuskälla ingår  Nej
Stickpropp Ja (för takuttag)
Max Watt 500 w
Vridbar 360°
Skjutbar 33-120 cm (förflyttning av lampans position)
 Rekommenderade vikter Vikt lampa| Möjlig förskjutning*

0,5 kg            50 – 120 cm

< 1,5 kg         33 – 120 cm

< 3,0 kg        33 – 100 cm

< 4,5 kg        33 – 80 cm

< 6,0 kg        33 – 60 cm

*Belastningen på befintligt takuttag beror
dels på armaturens/lampans vikt samt hur
lång förskjutning som görs. Ovan anges
möjliga förskjutningar vid olika vikter.
Följs rekommendationerna belastas inte
befintligt takuttag med mer än 15 kg.
(15 kg är en vanlig maxvikt på ett taktuttag).
Det är ditt eget ansvar att säkerställa att
ditt takuttag klarar belastningen.

 

Du gillar kanske också…