Vrida Light

1.999 kr

Vrida Light är utsedd till årets bästa nyhet inom belysning! Priset delades ut på Elmässan i oktober 2019.

Vrida Light är en armatur som möjliggör en flexiblare möblering och är den senaste nyheten från Vrida of Sweden. Det som skiljer Vrida Light från våra andra armar är att den levereras med textilsladd och lamphållare där det går att montera valfri skärm eller endast en glödlampa. Vrida Light har inget takuttag som våra övriga produkter och kan därför inte kombineras med en annan armatur.

Vår lösning är till för alla som vill flytta ljuskällan utan att borra hål och ha hängande sladdar i taket. Armen hängs på befintligt lamputtag eller takkrok vilket gör att du slipper åverkan i taket. Armen går att ställa om och om igen utan synliga spår i taket.

Vrida Light är 116 cm lång och ljuskällan kan förskjutas steglöst. Utan belastning från skärm/glödlampa kan lampan förskjutas 55 – 91 cm från takuttaget och med belastning på mellan 1-2 kg blir möjlig förskjutning av lampan 21 – 91 cm från takuttaget. Då armen även är vridbar 360 grader blir positionsalternativen näst intill oändliga. Armen levereras komplett med en textilkabel och E27 lamphållare. Överbliven kabel döljs i armen för att undvika synliga sladdar eller att ljuskällans höjd påverkas vid en förskjutning

Armen tillverkas av aluminium och kommer i tre färger: vit, svart och obehandlad aluminium

Vrida Light – perfekt för den som söker en svenskproducerad kvalitetsprodukt med funktion och design i toppklass.

Nollställ
SKU: N/A Category:
Beskrivning
Varför ska du välja Vrida Light 
  • För det första är Vrida Light en armatur med integrerad textilkabel med E27 hänge som är anpassad för alla som vill ha en flexibel lösning. Där armen enkelt kan förskjutas och vridas till önskad position i rummet. Exempelvis när taklampan hänger snett över bordet eller om bordet placerats lite för nära en vägg för att ingen ska slå huvudet i taklampan.
  • För det andra är Vrida Light för dig som inte gillar att borra hål i taket. Armaturen hänger du på befintligt lamputtag eller takkrok vilket gör att du slipper göra åverkan i taket. Stödändan har en möbeltass och sitter inte fast i taket. Armen går att ställa om och om igen utan synliga spår i taket. Du kan enkelt plocka ner armaturen och använda i nästa rum eller rent av i nästa hem.
  • För det tredje är Vrida Light en svensktillverkad och komplett lösning där all kabeldragning är integrerad i armen. Med Vrida slipper du därför synliga sladdar eller klisterrester från hängande kabellister i taket. Textilkabeln med E27 hållare har sin utgång längst ut på armen och kan roteras 360 grader från befintligt lamputtag.
  • För det fjärde så passar Vrida Light dig som vill hänga din taklampa på en ny plats i rummet, möblera om tillfälligt när du har iläggsskivan i bordet eller helt enkelt gillar att möblera om ofta! Vrida passar de flesta hem och de flesta skärmar som är anpassad för E27 hållare.

Sammanfattningsvis är Vrida Light perfekt för dig som söker en svensk kvalitetsprodukt med funktion och design i toppklass.

Specifikation
Bredd 2,5 cm
Höjd 2,5 cm
Längd 116 cm
Sladd Ja, integrerad textilkabel inkl E27 hållare
Ljuskälla ingår Nej
Lamppropp Ingår ej (köps separat)
Max Watt 60 w (kan begränsas av valbar skärm)
Vridbar 360°
Skjutbar 21-91 cm (förflyttning av lampans position)
 Rekommenderade vikter Utan belastning (från skärm/glödlampa) 55 – 91 cm
Med belastning 1-2 kg (från skärm/glödlampa) 21 – 91 cm. Maximal belastning på sladd: 2,0 kg totaltBelastningen på befintligt takuttag beror dels på skärmens/lampans vikt samt hur lång förskjutning som görs. Följs rekommendationerna ovan belastas inte befintligt takuttag med mer än 15 kg. (15 kg är en vanlig maxvikt på ett taktuttag). Det är ditt eget ansvar att säkerställa att ditt takuttag klarar belastningen.