* Vi finns på telefon 010 - 177 99 00 & info@vrida.se
* Snabb leverans * Fri frakt över 500 kr * Halva priset på hemleverans
* Vi finns på telefon 010 - 177 99 00 & info@vrida.se
* Snabb leverans * Fri frakt över 500 kr * Halva priset på hemleverans

Vrida Lamparm 0,5m

1.995 kr

Förlängningsarm Vrida 0,5m tillverkas i Sverige av trä och metall och ger därför möjligheten att flytta taklampan steglöst mellan 12-25 cm. Förlängningsarmen är roterbar 360° och gör därför att du kan placera din taklampa precis där du vill, utan att behöva borra nya hål i taket! Förlängningsarmen är mycket enkel att installera och du slipper se sladdar i taket eftersom Vrida har integrerad el och hängs upp på befintlig takkrok på samma sätt som en vanlig taklampa. Vrida är en helintegrerad lösning!

Vrida förlängningsarmar står för flexibilitet, enkelhet och nordisk tidlös design.

På filmen nedan ser du hur Vrida-armen fungerar. (i filmen visas en 1,5 meters längd men funktionen är den samma på alla längder)


Lamputtaget på förlängningsarmen är anpassad till en gemensam EU-standard som gäller från den 1 april 2019. När du köper en Vrida levereras den därför med den nya typen av DCL-uttag och DCL-lamppropp. Vi har valt att montera en skruvbar lamppropp så att det enkelt ska gå att byta ut till en lamppropp med den äldre standarden som vi tidigare haft i Sverige. Med anledning av övergången får du när du köper en Vrida förlängningsarm kostnadsfritt produkten Lamppropp Jordad – Äldre standard SKU-5-250071 så att du snabbt och enkelt kan byta om du har den “äldre” standarden.

Anvisning för byte från DCL-stickpropp till stickpropp av äldre standard finner du här: Anvisning montering av stickpropp

Mer information om elarbeten som får genomföras själva finns på elsäkerhetsverkets hemsida

Armen levereras i vit färg.

76 i lager

SKU: 501051 Category:
Beskrivning
Varför ska du välja Förlängningsarm Vrida 0,5 m
  • Förlängningsarm Vrida 0,5 m är för det första anpassad för alla som vill flytta taklampan en liten bit. Exempelvis när taklampan hänger snett över bordet eller om bordet placerats lite för nära en vägg för att ingen ska slå huvudet i taklampan. Förskjutningen sker steglöst mellan 12 cm – 25 cm men ibland är det just det lilla som krävs för att skapa rätt känsla rummet.
  • För det andra är Vrida för dig som inte gillar att borra hål i taket. Förlängningsarmen hängs dessutom på befintligt lamputtag eller takkrok vilket gör att du slipper påverkan på taket. Stödändan har en möbeltass och sitter därför inte fast i taket. Armen går med anledning av detta att ställa om och om igen utan synliga spår i taket. Du kan också enkelt plocka ner förlängningsarmen och använda i nästa rum eller rent av i nästa hem.
  • För det tredje är Vrida en svensktillverkad och komplett lösning där all kabeldragning är integrerad i träarmen. Med Vrida slipper du därför synliga sladdar eller klisterrester från hängande kabellister i taket. Då lamputtaget är placerat längst ut på armen kan det roteras 360 grader från befintligt lamputtag.
  • För det fjärde Vrida passar dig som vill hänga din taklampa på en ny plats i rummet, möblera om tillfälligt när du har iläggsskivan i bordet eller helt enkelt gillar att möblera om ofta! Vrida passar därför de flesta hem och de flesta taklampor.

Sammanfattningsvis är Vrida 0,5 meter perfekt för dig som söker en svensk kvalitetsprodukt med funktion och design i toppklass.

Anvisning för byte från DCL-stickpropp till stickpropp av äldre standard finner du här: Anvisning montering av stickpropp

Mer information om elarbeten som får genomföras skälva finns på elsäkerhetsverkets hemsida

Specifikation förlängningsarm Vrida
Bredd 3,3 cm
Höjd 8,3 cm
Längd 49 cm
Sladd Ja, integrerad
Ljuskälla ingår  Nej
Stickpropp Ja (för takuttag)
Max Watt 500 w
Vridbar 360°
Skjutbar 12-25 cm (förflyttning av lampans position)
 Rekommenderade vikter  Vikt lampa| Möjlig förskjutning*

< 5,0 kg        12 – 25 cm

*Belastningen på befintligt takuttag beror
dels på armaturens/lampans vikt samt hur
lång förskjutning som görs. Ovan anges
möjliga förskjutningar vid olika vikter.
Följs rekommendationerna belastas därför
inte befintligt takuttag med mer än 15 kg.
(15 kg är en vanlig maxvikt på ett taktuttag).
Det är ditt eget ansvar att säkerställa att
ditt takuttag klarar belastningen.

 

Du gillar kanske också…