* Vi finns på telefon 010 - 177 99 00 & info@vrida.se
* Snabb leverans * Fri frakt över 500 kr * Halva priset på hemleverans
* Vi finns på telefon 010 - 177 99 00 & info@vrida.se
* Snabb leverans * Fri frakt över 500 kr * Halva priset på hemleverans

Förlägningsarm för dubbla takuttag

Två takuttag över bordet, hur löser jag det? Har ni en med två takuttag också? Dubbla uttag kommer det med? Var alla vanliga frågor när vi förra året var ute och visade lamparmen Vrida 1 som har ett flexibelt takuttag. Nu ett år efter lanseringen av finns Vrida 2 framme, lika smart och lika flexibel! En lamparm med dubbla takuttag skapar många möjligheter för din belysning!

till butiken

Lamparm för två takuttag

Vrida 2 är till för alla de som vill få två armaturer över köksbordet eller köksön. Det extra uttaget kan även användas för att få en takbelysning i en annars mörk del av ett rum. Armen hängs på ett befintligt takuttag. Ett nytt takuttag hamnar direkt under det befintliga och ett ytterligare ett flexibelt takuttag sitter på en arm som är skjutbar mellan 33-120 cm från det fasta uttaget och kan placeras i vilken riktning som helst.

Vrida of Sweden arbetar för att förenkla flytten av taklampor och möjliggöra för en flexiblare möblering. Problemet med många lampflyttar är att de lämnar efter sig ett hål i taket från kroken och klisterrester från kabelkanaler. Med lamparmar från Vrida of Sweden kan taklampan enkelt placeras på nya platser i rummen utan att det blir några spår i taket.

Lamparmarna från Vrida of Sweden är till skillnad från andra produkter på marknaden en helhetslösning med integrerad el så att inga sladdar syns. Den patenterade upphängningsanordningen gör det även möjligt att göra flyttar med armaturer monterade. Armarna har även genomgått elsäkerhetstester och är CE-märkta. All tillverkning sker i svenska snickerier & verkstäder och armen är gjord av trä och upphängningen av stål.

Tiden när takuttaget styrde din möblering är förbi!

Instagram did not return a 200.
Antal som svarat att de har minst ett takuttag som inte sitter på rätt plats i hemmet87%
Antal som svarat att de skulle behöva ett extra takuttag i någon del av hemmet67%