* Vi finns på telefon 010 - 177 99 00 & info@vrida.se
* Snabb leverans * Fri frakt över 500 kr * Halva priset på hemleverans
* Vi finns på telefon 010 - 177 99 00 & info@vrida.se
* Snabb leverans * Fri frakt över 500 kr * Halva priset på hemleverans
Stuckatur-lamparm

Lamparm för stuckatur och takrosett

Lamparm

För stuckatur och takrosett

Vrida lamparm är perfekt för de som har tak med stuckatur och takrosett. Om du bor i en bostad som har fantastiska tidstypiska element så som stuckaturer och takrosetter är det också svårt att hänga lamporna där man vill. Takrosetterna är oftas placerade mitt i rummen och det är sällan där man önskar en nedpendlad armatur. Valet står vid att behålla takbelysningen centralt i rummet eller göra hål i taket.

Flera av våra kunder har valt att använda Vrida lamparm för att lösa problemet. Lamparmen lägger sig under stuckaturen och kräver inga hål i taket.

lamparm stuckatur
Lamparm med stuckatur i taket

En Vrida-användare i Stockholm bor i en lägenhet och använder armen för att kunna pendla ner en armatur över köksön. Genom lösningen slipper kunden att det blir hål i taket över köksön. Vrida lamparm har en distans från taket vilket gör att stuckaturen lämnas orörd. 

Lamparmen gör även belysningen flexibel och kan vridas ut i rummet så att den hamnar över soffbordet eller över ett matsalsbord.  

Vrida gör nu att det även i kulturfastigheter med stuckatur i form av takrosetter kan pendlas ner taklampor utan att det påverkar taket.   

Förlängningsarm till stuckatur och takrosett
Lamparm stuckatur

En Vrida-användare i västra Göteborg bor i en villa med fantastiska tidstypiska element. Kunden berättade för oss att de länge velat få en lampa över deras matsalsbord men inte velat göra några hål i taket som de renoverat. Ett fantastiskt rum kom till sin rätt när en vrida lamparm installerades.