* Vi finns på telefon 010 - 177 99 00 & info@vrida.se
* Snabb leverans * Fri frakt över 500 kr * Halva priset på hemleverans
* Vi finns på telefon 010 - 177 99 00 & info@vrida.se
* Snabb leverans * Fri frakt över 500 kr * Halva priset på hemleverans

Vrida 1 lamparm

- för en taklampa

Vrida Duo & Vrida 2 lamparm

- för två taklampor

Vrida Light

- flyttbar taklampa

Lamparm Vrida 1

- för en taklampa

Vrida Duo & Lamparm Vrida 2

- för två taklampor

Förlängningsarm Vrida Light

- flyttbar taklampa

Förlängningsarm Vrida Light

- flyttbar taklampa

Förlängningsarm Vrida Light är vår modell som i sig är en armatur och möjliggör en flexiblare möblering. Det som skiljer Vrida Light från våra andra armar är att den levereras med textilsladd och lamphållare där det går att montera valfri skärm eller endast en glödlampa. Vrida Light har inget takuttag som våra övriga produkter och kan därför inte kombineras med en annan armatur.

Förlägningsarm Vrida Light är till för alla som vill flytta ljuskällan utan att borra hål och ha hängande sladdar i taket. Armen hängs på befintligt lamputtag eller takkrok vilket gör att du slipper åverkan i taket. Armen går att ställa om och om igen utan synliga spår i taket.

Positionsalternativen är näst intill oändliga. Förlängningsarmen levereras komplett med en textilkabel och E27 lamphållare. Överbliven kabel döljs i armen för att undvika synliga sladdar eller att ljuskällans höjd påverkas vid en förskjutning.

Finns i färgerna: vit, svart och obehandlad aluminium

finns i tre olika färger

Förlängningsarm Vrida Light passar för dig som

1

Inte har takuttaget på rätt plats

För det första är Vrida Light en armatur med integrerad textilkabel med E27 hänge som är anpassad för alla som vill ha en flexibel lösning. Där armen enkelt kan förskjutas och vridas till önskad position i rummet. Exempelvis när taklampan hänger snett över bordet eller om bordet placerats lite för nära en vägg för att ingen ska slå huvudet i taklampan.

2

Inte vill borra i taket

För det andra är Vrida Light för dig som inte gillar att borra hål i taket. Armaturen hänger du på befintligt lamputtag eller takkrok vilket gör att du slipper göra åverkan i taket. Stödändan har en möbeltass och sitter inte fast i taket. Armen går att ställa om och om igen utan synliga spår i taket. Du kan enkelt plocka ner armaturen och använda i nästa rum eller rent av i nästa hem.

3

Få en komplett produkt

För det tredje är Vrida Light en svensktillverkad och komplett lösning där all kabeldragning är integrerad i armen. Med Vrida slipper du därför synliga sladdar eller klisterrester från hängande kabellister i taket. Textilkabeln med E27 hållare har sin utgång längst ut på armen och kan roteras 360 grader från befintligt lamputtag.

Förlängningsarm Vrida Light - specifikationer

Bredd

2,5 cm

Höjd

6,0 cm

(därutöver en stödskruv på 1,5 cm)

Längd

113 cm

Material

Aluminium

Vridbar

360°

Lampan kan förskjutas

21-91 CM

Ljuskälla

ingår ej

Stickpropp

nej

Sladd

Ja, integrerad

Max watt

60 W

(kan begränsas av valbar skärm)

Viktrekommendationer*

Utan belastning (från skärm/glödlampa) 55 – 91 cm

Med belastning 1-2 kg (från skärm/glödlampa) 21 – 91 cm.

Maximal belastning på sladd: 2,0 kg totalt

* Belastningen på befintligt takuttag beror dels på skärmens/lampans vikt samt hur lång förskjutning som görs. Följs rekommendationerna ovan belastas inte befintligt takuttag med mer än 15 kg. (15 kg är en vanlig maxvikt på ett taktuttag). Det är ditt eget ansvar att säkerställa att ditt takuttag klarar belastningen.

0%
Svensk tillverkning
100%
behov av nya hål i taket
30%
Flexibilitet