* Vi finns på telefon 010 - 177 99 00 & info@vrida.se
* Snabb leverans * Fri frakt över 500 kr * Halva priset på hemleverans
* Vi finns på telefon 010 - 177 99 00 & info@vrida.se
* Snabb leverans * Fri frakt över 500 kr * Halva priset på hemleverans
Förlängningsarm Vrida Light Svart

Förlängningsarm Vrida – Bästa nyhet inom belysning

Förlängningsarm för att flytta taklampan - Vrida Light

På Vrida har vi sedan starten 2017 skapat smarta förlängningsarmar för taklampor. Våra armar har hjälpt många som redan har en befintlig armatur som de vill få på en ny plats i hemmet eller på kontoret. Vi arbetar alltid utifrån att vi aldrig är klara och produktutveckling sker konstant. Vi har länge haft tankar på att ta fram vår första armatur och för ett år sedan började vi på allvar rita på produkten. Efter ett antal prototyper var vi redo för tester på Intertek i Stockholm.

Förlängningsarm för att flytta taklampan - Vrida Light svart
Vardagsrum med lampan på rätt plats tack vare Vrida Light

Bästa nyhet inom belysning!

På Elmässan utsågs Vrida Light till ”Bästa nyhet inom belysning”! En riktig nyhet som har en enkelhet, idé, funktionalitet och även i installation – var juryns motivering när Vrida Light prisades.

Förlängningsarm Vrida Light är vår modell som i sig är en armatur och möjliggör en flexiblare möblering. Vrida Light skiljer sig därför från våra andra armar genom att den har en inkluderad textilsladd och lamphållare. Det går även att montera på valfri skärm eller endast en glödlampa. Vrida Light har dessutom inget takuttag som våra övriga produkter och passar därför inte med andra taklampor som kräver takuttag.

Robin Sjöström är designer och är i utbildad planeringsarkitekt och är van vid att arbeta i en skapandeprocess. Även om det är i en annan skala är uppgiften densamma som arkitekt och designer. Det är att ständigt finna en lösning på ett problem med fokus på funktionalitet och som samtidigt ser bra ut.

Vit förlängningsarm tak
Den snygga rottinglampan hamnar på rätt plats över marmorbordet tack vara Vrida Light.

När passar förlängningsarmen?

Vrida Light är till för alla de som inte har matbordet riktigt där de vill ha det. Eller blir det osymmetriskt när du använder iläggsskivan till festen? Vrida Light skapar även stor flexibilitet när ljuskällan nu är justerbar utan att behöva borra hål eller ha hängande sladdar i taket. Vi tror att det är enkelheten och den enkla stilrena designen som tilltalar. Häng därefter armen på befintligt lamputtag eller takkrok. Armen går att ställa om och om igen utan synliga spår i taket. Då armen är både skjutbar och vridbar 360 grader blir positionsalternativen näst intill oändliga. Vrida Light finns i tre färger: vit, svart och obehandlad. Armen är tillverkad av aluminium i Sverige.

Förlängningsarm Vrida Light Svart

Förlängningsarm för att flytta taklampan

Prisutdelaren Fredrik Karlsson, chefredaktör för Elinstallatören, poängterade inför avslöjandet av vinnaren i kategorin ”bästa nyhet inom belysning” att nya produkter var något de tycker vi är viktigt och något som intresserar deras läsare.

När motiveringen lästes upp: ”en riktig nyhet som har en enkelhet i idé och funktionalitet och även i installation. Vinnaren är Vrida” var glädjen enorm. Vi är dessutom stolta över priset och det är särskilt roligt att få ett sådant erkännande för ett litet innovativt bolag som vi arbetat upp från grunden.

Några sammanfattande ord

Förlängningsarm Vrida Light är till för att flytta taklampan. Det är dessutom till för alla som vill flytta ljuskällan utan att borra hål och ha hängande sladdar i taket. Det är en enkel installation med integrerad el. Häng upp armen på befintligt lamputtag eller takkrok detta gör att du slipper åverkan i taket. Armen går dessutom att ställa om och om igen utan synliga spår i taket.

Vit förlängningsarm Vrida Light-rotting
Vrida Light svart förlängningsarm

Detta gör även att positionsalternativen bli näst intill oändliga. Vi levererar Förlängningsarmen komplett inklusive textilkabel och E27 lamphållare. Du kan även dölja överbliven sladd i armen så att du slipper synliga sladdar. En flytt av lampan påverkar dessutom inte hur högt den hänger. Bra va?