* Vi finns på telefon 010 - 177 99 00 & info@vrida.se
* Snabb leverans * Fri frakt över 500 kr * Halva priset på hemleverans
* Vi finns på telefon 010 - 177 99 00 & info@vrida.se
* Snabb leverans * Fri frakt över 500 kr * Halva priset på hemleverans
Att flytta taklampan enkelt

Flytta taklampan

Flytta taklampan utan att göra hål i taket är en av de vanligaste fördelarna som våra kunder uppger om Vrida

Flytta taklampan, hur ska jag lösa det? Är en fråga många ställer sig och det var en aktuell fråga i detta vardagsrum. Innan de skaffade sig en Vrida lamparm till vardagsrummet hängde lampan i mitten och långa personer slog då och då i huvudet i lampan. Robin som bor i lägenheten säger att de först övervägde att borra ett hål över bordet men var inte säkra på exakt hur. Så lampan fortsatte år efter år hänga i vägen. Vrida hjälpte dem till att pröva olika möbleringar innan soffan hamnade på rätt plats. Men de säger att de nog snart ska pröva en annan möblering när den nya soffan kommer på plats.

Vrida skapar

Enklare lampflyttar

Att flytta taklampan som länge varit ett problem kunde lösas på bara ett par minuter.

Lampflytt
Vrida skapar

Frihet i möbleringen

Eftersom det är så lätt att flytta lampan och att den inte lämnar några spår efter sig går det nu att möblera om lite då och då. På bilden nedan ses två alternativ i samma vardagsrum. Armaturen flyttas inte mycket mer än någon meter men möjliggör för en helt annan möblering. Armen på bilden är en Vrida 1 (1,5 m) som möjliggör en förflyttning på upp till 1,2 meter från uttaget i alla riktningar. Det gör att armaturen kan förskjutas upp till 2,4 meter från ena hållet till det andra.

 

Den högre bilden är så som rummet är möblerat idag. Det är dock en hörnsoffa på ingång och den kommer stå som den vänstra bilden för det passar bättre i rummet.

Flytta lampan

Vrida kommer i tre olika längder för att täcka in så många lampflyttar som möjligt. Du kan läsa mer om de olika längderna och viktrekommendationerna här: