* Just nu bjuder vi på gratis frakt till DHL-ombud eller hemleverans på alla Vrida-armar (ord. pris 299:-)
* Just nu bjuder vi på gratis frakt till DHL-ombud eller hemleverans på alla Vrida-armar (ord. pris 299:-)

Vrida Light Förlängningsarm

1.999.00 kr

Vrida Light förlängningsarm är vår modell som i sig är en armatur och möjliggör en flexiblare möblering där du kan flytta lampan till en ny plats i rummet. Vi levererar förlängningsarmen komplett inklusive textilkabel och E27 lamphållare. Till skillnad från en del andra produkter på marknaden kan du alltid i våra Vrida-armar dölja överbliven sladd i armen så att du slipper synliga sladdar som hänger på utsidan. När du vill flytta lampan till en ny plats i rummet påverkas dessutom inte höjden på lampan då elen är integrerad. Det går dock att ställa om höjden på lampan om du önskar det.

Vrida Light förlängningsarm vann priset “Bästa nyhet inom belysning” se mer om produkten här:

Vrida Light förlängningsarm är 116 cm lång och ljuskällan kan förskjutas steglöst. Utan belastning från skärm/glödlampa kan lampan förskjutas 55 – 91 cm från takuttaget och med belastning på mellan 1-2 kg blir möjlig förskjutning av lampan 21 – 91 cm från takuttaget. Det smarta är att armen även är vridbar 360 grader vilket gör positionsalternativen näst intill oändliga.

Förlängningsarmen tillverkas av aluminium och kommer i tre färger: vit, svart och obehandlad aluminium

Vrida Light förlängningsarm är till för alla som vill flytta ljuskällan utan att borra hål och ha hängande sladdar i taket. Armen hängs på befintligt lamputtag eller takkrok vilket gör att du slipper åverkan i taket. Armen går att ställa om och om igen utan synliga spår i taket. Vrida Light förlängningsarm är perfekt för den som söker en svenskproducerad kvalitetsprodukt med funktion och design i toppklass.

Nollställ
SKU: N/A Category:
Beskrivning

Vrida Light förlängningsarm för att flytta lampan har inget takuttag som våra övriga produkter och kan därför inte kombineras med en annan taklampa. Om du har en taklampa som kräver takuttag se då våra övriga produkter Vrida 1 – för en taklampa eller Vrida 2 – för två taklampor.

Varför ska du välja förlängningsarm Vrida Light 

  • För det första är Vrida Light förlängningsarm en armatur med integrerad textilkabel med E27 hänge som är anpassad för alla som vill ha en flexibel lösning. Du förskjuter enkelt armen och vrider den till önskad position i rummet. Exempelvis när taklampan hänger snett över bordet eller om bordet placerats lite för nära en vägg för att ingen ska slå huvudet i taklampan.
  • För det andra är Vrida Light förlängningsarm för dig som inte gillar att borra hål i taket. Armaturen hänger du på befintligt lamputtag eller takkrok vilket gör att du därför slipper göra åverkan i taket. Armen går sedan att ställa om och om igen utan synliga spår i taket. Du kan även enkelt plocka ner armaturen och använda i nästa rum eller rent av i nästa hem.
  • För det tredje är Vrida Light förlängningsarm en svensktillverkad och komplett lösning där all kabeldragning är integrerad i armen. Med Vrida slipper du därför synliga sladdar eller klisterrester från hängande kabellister i taket. Textilkabeln med E27 hållare har sin utgång längst ut på armen och kan roteras 360 grader från befintligt lamputtag.
  • För det fjärde så passar Vrida Light dig som vill hänga din taklampa på en ny plats i rummet, möblera om tillfälligt när du har iläggsskivan i bordet eller helt enkelt gillar att möblera om ofta! Vrida passar därför de flesta hem och de flesta skärmar som är anpassad för E27 hållare.

Sammanfattningsvis är Vrida Light perfekt för dig som söker en svensk kvalitetsprodukt med funktion och design i toppklass.

Specifikation

Bredd  2,5 cm
Höjd 2,5 cm
Längd 116 cm
Sladd Ja, integrerad textilkabel inkl E27 hållare
Ljuskälla ingår  Nej
Lamppropp Ingår ej (köps separat)
Max Watt 60 w (kan begränsas av valbar skärm)
Vridbar  360°
Skjutbar 21-91 cm (förflyttning av lampans position)
Rekommenderade vikter Utan belastning (från skärm/glödlampa) 55 – 91 cm
Med belastning 1-2 kg (från skärm/glödlampa) 21 – 91 cm. Maximal belastning: 2,0 kg

Belastningen på befintligt takuttag beror dels på skärmen/lampans vikt samt hur lång förskjutning som görs. Följs rekommendationerna ovan belastas inte befintligt takuttag med mer än 15 kg. (15 kg är en vanlig maxvikt på ett taktuttag). Det är ditt eget ansvar att säkerställa att även ditt takuttag klarar belastningen.